Search
Add Listing
  • You have no bookmark.

Your Wishlist : 0 listings

Sign In

Готель Coral Beach Resort Tiran (Ex. Rotana)

Now Open
  • Viewed - 79

Описание

Чотирьохзірковий курортний готель Coral Beach Tiran, що працює за системою «все включено», розташований на березі популярної затоки Шаркс-бей, у курортному місті Шарм-ель-Шейху. До послуг гостей 3 плавальні басейни та 3 ресторани. За 7 хвилин ходьби знаходиться пляж. З території відкривається краєвид на Червоне море. У готелі є спа-центр, дайвінг-центр, водні види спорту та дитячий клуб. У фойє є безкоштовний Wi-Fi.

Курортний готель надає для проживання добре обладнані номери та люкси. Всі номери оформлені у світлих тонах, обставлені сучасними меблями, оснащені кондиціонером з індивідуальною системою контролю, телевізором із супутниковими каналами та міні-баром. Номери У кожному номері є балкон або тераса, з видом на Червоне море або садочок. У деяких номерах є обідня зона та вітальня.

У готелі сервірують великий сніданок «шведський стіл». У 3 ресторанах готують страви міжнародної та середземноморської кухні. Протягом усього дня у 3 барах курортного готелю пропонують напої та закуски.

У спа-центрі працюють сауна, тренажерний зал, гідромасажна ванна, розслаблюючий масаж. Іншими варіантами відпочинку будуть гра на відкритому повітрі: великий теніс, пляжний волейбол, дартс або бочче біля пляжу. Юні гості можуть проводити час на дитячому майданчику або у дитячому клубі. На запит надаються послуги няні.

Курортний готель Coral Beach Tiran розташований за 11 км від центру Шарм-ель-Шейха (у затоці Наама) та за 8 км від міжнародного аеропорту міста. На території є безкоштовна автостоянка.

Найпопулярніші зручності та послуги

 1 басейн
 Пляж (перша лінія)
 Безкоштовний Wi-Fi
 Трансфер від/до аеропорту
 Сімейні номери
 Спа та оздоровчий центр
 Бар
Оставьте отзыв про это место
Your email is safe with us.
Рейтинг
Местоположение
Стоимость
Сервис
3.5 Your Score
Add Photos

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Часы работы

Now Open UTC + 2
  • Monday Open all day
  • Tuesday Open all day
  • Wednesday Open all day
  • Thursday Open all day
  • Friday Open all day
  • Saturday Open all day
  • Sunday Open all day
0
Close

Your cart